Win een strategische sessie met onze CEO!

Goodies Studio Dott Top

Maak je klaar voor de toekomst en gebruik ontwerp als katalysator van jouw groei! Win een strategische sessie met Pieter Lesage, CEO van Studio Dott. Laat je gegevens achter en grijp je kans.

Win een innovatiestrategie sessie met onze CEO, Pieter Lesage

We vieren onze nieuwe positionering en branding!

Om onze vernieuwde positionering en branding te vieren, bieden we een buitengewone kans om deel te nemen aan een strategiesessie met de CEO van Studio Dott, Pieter Lesage. Als oprichter van de bekroonde ontwerp- en innovatiestudio zal Pieter je helpen bij het uitstippelen van strategieën voor de toekomst in deze 2-uur durende sessie.

Hoe kun je winnen? Laat hier je gegevens achter. Op 30 september zal een onschuldige hand een winnaar kiezen. We zullen de winnaar persoonlijk contacteren. Stay tuned!

Studio Dott.

Al meer dan 23 jaar ontwerpen we consequent met impact. Vandaag de dag, als multidisciplinaire studio, combineren we (digitale) producten, diensten, strategie, merkontwikkeling en interieurontwerp om gedenkwaardige producten, diensten en ruimtes voor de toekomst te creëren.

Design gaat verder dan esthetiek! Het is een instrument om de wereld vorm te geven! Bij Studio Dott zijn we ervan overtuigd dat design het antwoord is op tal van uitdagingen. We zijn toegewijd en willen onze klanten in staat stellen het potentieel hiervan te benutten voor een future-proof morgen.

De gebruiker centraal. Wij staan voor mensgericht ontwerp. Of het nu gaat om producten, diensten, interieurs of merkidentiteit, ... elk creatie moet resoneren met zijn gebruikers. Zonder relevantie voor alle belanghebbenden, géén impact!

Context is key: In een steeds complexere realiteit creëren we impactvolle oplossingen door diep in de probleemcontext te duiken. Van ecologische overwegingen tot socio-economische en maatschappelijke gevolgen, we verkennen elke mogelijkheid.

Denken in systemen: We benaderen elke uitdaging op een holistische manier om zo relevantie en impact te creëren. Geen enkele oplossing staat op zichzelf; elke interactie telt. Elk contactmoment is een kans om de klantervaring te verbeteren en de merkidentiteit te versterken.

Vooruit dankzij design. Design stimuleert innovatie en verlegt grenzen. Het is een onmisbare strategische en maatschappelijke kracht.

“Design is geen optie. Ontwerp is essentieel om een positieve impact te creëren voor het bedrijfsleven en de samenleving.” Pieter Lesage, Founder & CEO van Studio Dott.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%